MLTA:n sääntömääräinen syyskokous 20.11.2019

Hyvä Maanmittauslaitoksen tekniset ja atk-toimihenkilöt MLTA ry:n jäsen

MLTAn toiminta linjataan vuosittain syyskokouksessa, jossa luodaan linjat tulevalle vuodelle ja valitaan henkilöt valmistelemaan ja ohjaamaan linjojen toteutusta. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää että sinä osallistut vuosikokoukseemme ja olet linjaamassa yhteistä toimintaamme.

MLTA ry:n syyskokous pidetään ke 20.11.2019 klo 11.00 Maanmittauslaitoksen tiloissa Opastinsilta 12 K (Pasilan virastokeskus). Kokoonnumme neuvotteluhuone Varannossa 3.krs.

Antti Myllymäki (puh. 040 518 3837) ottaa vastaan virastokeskuksen ulkopuolelta tulijat info-pisteellä klo 10:45.

Voit osallistua kokoukseen myös etäyhteydellä.

Yhdistyksen kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat eli

• Hyväksytään hallituksen laatima toiminta- ja taloussuunnitelma seuraavalle vuodelle ja vahvistetaan se.
    • Mikäli sinulla on ajatuksia yhdistyksemme toiminnan kehittämiseksi, niin ne voidaan vielä ottaa hyvinkin huomioon toimintaa toteuttaessa.
  • Vahvistetaan talousarvio seuraavalle tilikaudelle ja hallituksen jäsenten palkkiot tälle ja seuraavalle vuodelle.
  • Tämän vuoden alusta kaikki palkkiot tulee ilmoittaa tulorekisteriin.
  • Valitaan seuraavalle toimintakaudelle puheenjohtaja ja hallitus
    • Hallitukseen valitaan, jäsenten esityksestä, sääntöjen mukainen määrä eli puheenjohtaja ja enintään 6 hallituksen jäsentä.
  • Valitaan yhdistykselle toiminnantarkastaja ja hänen varahenkilö alkavalle vuodelle.
  • Ammattiliitto Pron mallisääntöjen hyväksyminen
    • uudet säännöt tulee ottaa tämän vuoden aikana käyttöön, jotta voidaan äänestää ehdokasta Pron ensi vuoden edustajavaaleissa.

Toivomme erittäin keskustelevaa yhdistyksemme syyskokousta.

Kokouksen jälkeen käymme yhdessä lounaalla jossain Kauppakeskus Triplan ravintoloista. Ilmoita mielellään osallistumisestasi lounaalle osoitteella: antti.myllymaki@maanmittauslaitos.fi

Jos osallistut etäyhteyden kautta, niin voit lounastaa kokouksen jälkeen yhdistyksen laskuun haluamassasi paikassa. Lähetä kuitti ja tilitiedot osoitteella:  jaana.kruth@maanmittauslaitos.fi

E S I T Y S L I S T A

1.   Kokouksen avaus

2.   Kokouksen toimihenkilöiden valinta

- puheenjohtaja

- sihteeri

- ääntenlaskijat ja pöytäkirjan tarkistajat

3.   Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4.   Kokouksen työjärjestys

5.   Vuoden 2020 toimintasuunnitelman hyväksyminen

6.   Vuoden 2020 talousarvion vahvistaminen ja hallituksen palkkiot vuodelle 2019 ja 2020.

7.   Yhdistyksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta

8.   Toiminnantarkastajien valinta